Kortingscode ALLES10 = 10% korting op alles!

Daarom gebruik je niet dezelfde trimmer voor je gezicht en je ballen

Daarom gebruik je niet dezelfde trimmer voor je gezicht en je ballen

Daarom gebruik je NIET dezelfde trimmer voor je gezicht en je ballen

We gaan ervan uit dat het niet zo is dat jouw gezondheid je geen bal kan schelen. Het zit namelijk zo: wanneer je dezelfde trimmer gebruikt voor meerdere delen van je lichaam, is de kans groot dat je te maken krijgt met kruisbesmetting. Je ballen zijn nu eenmaal niet schoon. Ook al heb je nog zo lang gedoucht, sommige schimmels en infecties zijn locatiegebonden op het lichaam, en dat betekent niet dat een scheerapparaat ze niet naar je gezicht kan overbrengen. Houd dat maar eens in gedachten wanneer je denkt even snel wat euro's te besparen door geen speciale trimmer voor je ballen te kopen.

Neem jezelf niet bij de ballen! Gebruik een aparte trimmer voor je kroonjuwelen

De meeste mannen spenderen zo min mogelijk tijd aan lichamelijke verzorging, waarbij de meeste tijd wordt besteed aan het gezicht. Daarbij is gezichtshaar over het algemeen stug en dik. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat scheermesjes al gauw bot worden, zelfs wanneer je producten van hoge kwaliteit koopt. Heb je wel eens een tondeuse met botte mesjes gebruikt? Zo niet, dan leg ik het je even uit: wanneer de haartjes niet worden afgesneden, trekt de machine eraan totdat ze vrijkomen. Dat belooft een pijnlijke waxbeurt. Het behoeft waarschijnlijk geen verdere uitleg over hoe dat zou aanvoelen op je ballen.

Auto van de zaak? Nee, trimmer voor de zak!

Je grootste trots verdient de grootste aandacht en de beste verzorging. Dit zijn de voordelen van het trimmen van je ballen:

1. Verbetert de hygiëne
Zweet blijft tussen de haartjes zitten, waardoor een onaangename geur kan worden geproduceerd. Door het gebied te scheren, blijft het schoner en ruikt het beter. Kortere haartjes minimaliseren wrijving en laten de huid ademen. Probeer echter wel zo goed mogelijk kleine wondjes te voorkomen, want die kunnen vatbaar zijn voor bacteriën en infecties.

2. Verhoogt de gevoeligheid
Schaamhaar werkt als een barrière, maar het scheren of trimmen van het haar maakt huid-op-huid contact mogelijk, wat het genot vergroot.

3. Zorgt ervoor dat de penis groter lijkt:
Een grote bos haar rond het gebied kan in de weg staan van de volledige lengte van je penis. Daardoor is de kans groot dat je je veel zekerder voelt over je uiterlijk wanneer je je ballen trimt met een speciale trimmer.

4. Geeft de aantrekkelijkheid een boost:
Een mooi geschoren, goed onderhouden schaamgebied verhoogt jouw aantrekkelijkheid voor een partner die gek is op een wat meer gladde look. Het bijhouden van je schaamhaar kan daardoor van positieve invloed zijn op je seksleven.

5. Voordelen voor je gezondheid:
Het verbetert niet alleen je hygiëne, maar doordat de huid daarbeneden gladder is, is het makkelijker om je ballen te onderzoeken om ervoor te zorgen dat de situatie goed en gezond is.

Conclusie

Je gezichtshuid is heel anders dan de huid van je ballen. Als gevolg hiervan zal een trimmer die perfect is voor je gezicht niet perfect zijn voor je ballen. Net zo min is een trimmer die perfect is voor je ballen perfect voor je gezicht. Daarom haal je er twee in huis. Een goed scheerapparaat voor je gezicht en een goede ballen trimmer. Zo voorkom je een slechte scheerbeurt en verhoog je je hygiëne. Want het laatste wat je wilt, is de vuiligheid van je ballen naar je gezicht brengen middels hetzelfde apparaat.

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Toegevoegd aan winkelmandje